Детски градини и ясли София В полите на Витоша Драгалевци Златно зрънце - Частна целодневна детска градина
Детски градини и ясли

Златно зрънце - Частна целодневна детска градина

Местоположение с GoogleMaps
Адрес: р-н Витоша, кв. Драгалевци, ул.Лешникова гора 89
Тип детска градина: ЦДГ София
Ясли (яслена група): Да
Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Страница
Лице за контакт: Мирослава Вахрам
Тел.: 02/9671162, 0898985948,

Частна целодневна детска градина следва Валдорфската учебна система. Валдорфските училища са независими свободни училища, работещи по собствена учебна програма. Обединяват се от учителите, посветили се на Валдорфската педагогика и вдъхновеното убеждение, че това обучение помага на децата да станат самостоятелно мислещи, социално отговорни и силно волеви хора. В тях няма директор, всички учители образуват Учителски колегиум, който е отговорен за развитието на училището във всяко едно отношение. Педагогическите изследвания са непрекъснати и задължителни.

Учебният ден започва с двучасов главен урок, който от I до VIII клас се провежда от главния учител, а в горния курс от учители специалисти. След пауза следват дисциплините, изискващи ритмично повторение - езици, математика, музика, гимнастика, евритмия (вид изкуство на движението). След обяд - изкуства, занаяти, игри, спортове и т.н. Главните предмети се изучават последователно за периоди от по 2-4 седмици.

 

Нов филиал на детска градина "Златно зрънце"

През месец юли ще отвори врати нов филиал на детска градина "Златно зрънце", намиращ се в кв.Драгалевци ул.508/18А.

В него ще работят две групи: една градинска за деца от 3 до 7 години и една яслена за деца от 18 до 36 месеца. Родителите, които желаят да запишат децата си могат да го направят като попълнят приложеното заявление и го изпратят на имейл адрес: zlatno.zrantse@gmail.com .
Приемът на децата ще се извършва по входящия номер на заявленията, в зависимост от часа и датата на подаването им.
Записванията започват от месец май.

Зявление за записване - изтегли тук

 

 


Дата на добавяне: 2009-07-14 10:55:57    Посещения: 3916
RSS Feeds

Детски градини и ясли
Знаете ли, че ...

Кенгурчетата не се раждат в торбата на майка си. Те се изкачват до там след раждането, което си е истинско постижение предвид обстоятелството, че са слепички, голички и изключително дребни при раждането.