Детски градини и ясли София Ясла - Калинка Малинка
Детски градини и ясли

Ясла - Калинка Малинка

Местоположение с GoogleMaps
Адрес: Драгалевци
Тип детска градина: Занималня София
Ясли (яслена група): Да
Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Лице за контакт: М.Деянова /А.Димитрова
Тел.: 0899863383 / 0889625291

 

ЧДЦ ЯСЛА "Калинка Малинка"

Прием на деца от 1 и повече годишна възраст

Работно време : 08:00-18:30

 

ЧДЦ-ЯСЛА”   Калинка Малинка”  се помещава в спретната двуетажна  къща със самостоятелен озеленен и специално оборудван двор за деца,  сред  природата и чистият въздух край полите на Витоша. Сградата разполага с всички необходими просторни помещения за хранене, следобеден сън, музикални занимания, игри и забавления.  За отглеждането, възпитанието, грижите и обучението се грижат високо квалифициран млад екип от медицински и педагогически персонал.

Наред с задължителната образователна програма е включено и засилено общуването с природата, животните , придружени с много спорт и игри на открито.

Частна детска ясла "Калинка Малинка" осигурява системни грижи, занимания, възпитателен процес за установяване на хигиенни навици, хранене, обогатяване на речника, елементарни матем.представи, креативни спортни и музикални дейности, развлекателни игри и арт занимания, които се осъществяват по одобрение от МОН програма "Ръка за ръка", съобразно с всички изисквания за обучение, възпитанеие и отглеждане на деца от 1 и повече годинки.

Развиване и обогатяване на основни социални, природни и практически компетентности за малката и крехка възраст.

Игри на открито и закрито, разходки и физически занимания, укрепващи и изграждащи физическото и психическото здраве и развитие на децата.

Занимания за Деца предразположени към здравословни проблеми, алергии и специани нужди и грижи /общо укрепваща г-ка, закалителни процедури-климатолечение, спортни игри и занимания с и на уреди, дихателна г-ка, планински излети/.

Успешна индивидуална и групова интеграция на Деца от чужбина и на Деца със специални нужди и грижи.

Непрекъснат и постоянен медицински контрол на Децата и хигиената свързана с тях, съблюдаване на продължителността на игрите на открито,според атмосверните и температурни особености на деня.


Дата на добавяне: 2011-06-07 01:58:40    Посещения: 1010
RSS Feeds

Детски градини и ясли